Současný trh se zlatem - Obdržálek, Ladislav
Zlato ako univerzálny platobný prostriedok. Podľa mnohých odborníkov zlato je najlepšou ochranou pred finančnou katastrofou. Najvýznamnejšie trhy so zlatom. Banky, obchodníci, spracovatelia zlata a členstvo v " London Bullion Market Association ". Cena, dopyt a ťažba zlata vo svete.