Integrácia migrantov na trh práce v Taliansku - Kálmanová, Zuzana
Kvantitatívna stránka začlenenia migrantov na trh práce. Porovnanie miery zamestnanosti a nezamestnanosti migrantov a domáceho obyvateľstva za druhý trimester 2005. Porovnanie teritoriálneho rozdelenie miery nezamestnanosti migrantov a domáceho obyvateľstva. Profesionálna úroveň migrantov a domáceho obyvateľstva. Porovnanie pracovných pozícií s ohľadom na dosiahnuté vzdelanie.