Kultúrne determinanty slovenských miest a obcí a ich potenciál pre socioekonomický rozvoj regiónov SR - Tajtáková, Mária
Kultúra a socioekonomický rozvoj regiónov v rámci Európskej únie. Kultúra ako zdroj zamestnanosti. Kultúra ako podpora investičných rozhodnutí a turizmu. Kultúra ako strategický rozvojový prvok regiónu.