[Doprava ako systémový predpoklad pre zvyšovanie konkurencieschopnosti SR v rozširujúcej sa EÚ] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá približuje výsledky výskumu z aspektu systémového vzťahu prepravných nákladov v štruktúre zahraničnoobchodnej ceny hmotných tovarov v kontexte meniacich sa parametrov slovenského zahraničného obchodu a schválených politík "Stratégia konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010 a rozvojových programov dopravnej politiky do roku 2013.