Možnosti a perspektívy obchodnej spolupráce krajín regiónu Južnej Ázie a Európskej únie - Károlyiová, Ľubomíra
Združenie krajín Južnej Ázie pre regionálnu spoluprácu - SAARC. Vhodné investičné oblasti a existujúce dohody o voľnom obchode v rámci SAARC. Spolupráca Európskej únie s jednotlivými členskými krajinami SAARC. Riešenie svetovej finančnej krízy.