[Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie integrácie] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá je výsledkom projektu VEGA 1/3774/06 Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie integrácie. Vysvetľujúcim spôsobom sa zaoberá otázkami súvisiacimi s trhom služieb s osobitím zreteľom na podmienky slovenskej ekonomiky ako jednej z členských krajín Európskej únie v podmienkach globalizácie, internacionalizácie a integrácie.