Bilancia integrácie ES/EÚ z pohľadu obchodnej výmeny na jednotnom trhu - Lipková, Beata
Vývoj vnútorného obchodu v rámci Európskej únie od roku 1958. Bilancia obchodnej výmeny na jednotnom trhu po rozšírení o krajiny strednej a východnej Európy. Teritoriálna štruktúra obchodu členských štátov EÚ na jednotnom trhu. Komoditná štruktúra obchodnej výmeny na jednotnom trhu.