Význam zásad medzinárodných obchodných zmlúv pre unifikáciu medzinárodného obchodu - Martyniv, Halina
Zásady UNIDROIT ako nástroj nezmluvnej unifikácie práva medzinárodných obchodných zmlúv. Miesto zásad UNIDROIT v systéme unifikácie práva medzinárodného obchodu.