Coalitions of countries in the GATT/WTO negotiations - Jusko, Radoslav
Koalície vznikajúce na základe vyjednávaní v rámci GATT a WTO. Podmienky pre formáciu koalícií. Typy koalícií vznikajúce na základe niektorých aspektov (regióny, koalície zamerané na špeciálny sektor...).