[Distribučný manažment] - Oreský, Milan, 1956-
Recenzia na monografiu Distribučný manažment. Kniha má 11 kapitol so záberom na definovanie distribučného manažmentu, jeho úloh cez distribúciu v marketingovom mixe a jeho prvky, oblasti rozhodovania o distribučnej politike.