Inflačné cielenie v krajinách V 4 - Lennerová, Ivana, 1979-
Pojem inflačné cielenie. Päť základných prvkov inflačného cielenia. Podmienky pre zavedenie inflačného cielenia. Inflačné cielenie v Českej republike, Slovensku, Poľsku a v Maďarsku.