Rastúci význam malých a stredných podnikov - problémy a perspektívy - Strážovská, Helena
Západné demokracie a legislatívne základy novodobého MSP. Teória malého a stredného podnikania a významnosť tzv. Boltonskej správy. Charakteristické črty malých a stredných podnikateľov po vzniku SR do roku 1998. Výsledky malých a stredných podnikateľov po vstupe do eurozóny. Dokument vydaný Európskou úniou "Small Business Act" (SMA). Upevnenie postavenia malých a stredných podnikateľov v slovenskej ekonomike.