Výnosy z nevýmenných transakcií v kontexte Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kicová, Marianna
Základná charakteristika riešenia špecifických problémov účtovníctva subjektov verejného sektora, konkrétne uvedenie postupov, ktoré subjekt verejného sektora použije pri vykazovaní, oceňovaní a zverejňovaní skutočností spojených s nevýmennými transakciami v kontexte s medzinárodným účtovným štandardom pre verejný sektor IPSAS 23 - Výnosy z nevýmenných transakcií (dane a transfery) (IPSAS 23). Uvedený štandard sa stáva účinný pre ročné účtovné závierky začínajúce 30. júna 2008 alebo neskôr.