Současný trh s diamanty - Šabata, Ondřej
Diamanty, história a vznik. Významné svetové náleziská diamantov a ich vlastnosti. Svetová produkcia diamantov a investičné alternatívy. Základné vlastnosti diamantov a cena diamantových kameňov. Svetová federácia diamantových búrz (WFDB).