Prístupy k oceňovaniu a vykazovaniu záväzkov a optimálnej alokácii majetku pri programoch s definovanými požitkami - Kucková, Alena
Oceňovanie záväzkov v rámci programov so stanovenými požitkami. Odlišné prístupy k oceňovaniu záväzkov v rámci programov so stanovenými požitkami. Rozdielne prístupy prezentácie penzijných programov. Alokácia majetku penzijného fondu.