Využití ICT v hotelnictví - Štindl, Jiří
Hoteliérstvo ako neoddeliteľná súčasť služieb cestovného ruchu. Rast hotelových služieb a hospodárska politika štátu. Základné funkcie hotelového systému. Informačné technológie a softwarové aplikácie v hoteliérstve. Výskum ICT v hoteliérstve a tematické delenie do oblastí a aplikácií v hoteliérstve.