Štrukturálne zmeny v Podnesterskej Moldavskej republike - Raneta, Leonid, 1982-
Stručný popis hospodárstva Podnesterskej Moldavskej republiky. Komoditná a geografická štruktúra obchodu. Privatizácia a jej osobitosti.