Analýza medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia uzatvorených SR - Bláhová, Renáta
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Stručné zhrnutie k najdôležitejším ostatným článkom Modelovej zmluvy s dôrazom na článok 23 Metódy na zamedzenie dvojitého zdanenia.