Ekonomické a sociálno-demografické faktory a determinanty európskeho trhu - Čihovská, Viera
Ekonomické prostredie európskeho trhu. Pohľad na najvýznamnejšie ekonomické ukazovatele jednotlivých európskych trhov, ich analýza. Sociálno-demografické prostredie. Demografický vývoj populácie EÚ. Migračné trendy.