Neratifikovanie Lisabonskej zmluvy - Újová, Adriana
Neratifikovanie Lisabonskej zmluvy v Írsku. Výsledky referanda, ktoré sa konalo 12.6.2008. Možné príčiny neúspechu ratifikácie zmluvy. Alternatívy, ktoré by prichádzali do úvahy v ďalšom pokračovaní ratifikácie Lisabonskej zmluvy.