Význam a vývoj balenia tovaru - Kačeňák, Igor
Problematika balenia priemyselných výrobkov vo všeobecnosti. Pojem obalová technika a význam balenia v hospodárstve. Moderné metódy balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Automatizácia baliaceho procesu.