Systém PCT, aj z pohľadu minuloročnej štatistiky - Hladká, Ľudmila
Systém PCT je neoddeliteľnou súčasťou patentového systému vo svete. Štatistika Svetovej organizácie duševného vlastníctva (WIPO) a slovenskí prihlasovatelia. Európsky patentový úrad (EPÚ) a systém EURO-PCT. Legislatívna oblasť PCT a Úrad priemyselného vlastníctva SR. Ochrana vynálezov a technických riešení podľa Zmluvy o patentovej spolupráci.