Perspektívy zahraničnoobchodnej spolupráce medzi Slovenskom a Ruskou federáciou - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza zahraničnoobchodnej spolupráce Slovenska s Ruskou federáciou v období po vstupe SR do EÚ po súčasnosť. Perspektívy spolupráce.