Čína a India v kontexte dopytu po energiách - Woltemar, Richard
Svetový dopyt po energiách. Energetické potreby čínskej ekonomiky. Produkcia a spotreba ropy v Číne v rokoch 1986-2006. Energetické potreby Indie. Produkcia a import ropy v Indii.