Komunikačná stratégia pri zavedení eura v Slovenskej republike - Lipianska, Júlia
Príprava na zavedenie eura v SR. Priebeh komunikačnej kampane a charakteristika použitých nástrojov. Odporúčania pre krajiny, ktoré pripravujú vstup do eurozóny.