Outsourcing pohľadávok s ohľadom na bonitu odberateľov a úverové poistenie - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Platobná disciplíny odberateľov a jej vplyv na financovanie formou faktoringu. Preverenie bonity zákazníkov a úverové poistenie. Význam financovania formou faktoringu a jeho funkcie. Výzam novej legislatívy EÚ pre rozvoj faktoringu.