Teoretické východiská medzinárodného marketingu investičných tovarov - Pullmanová, Terézia, 1953-
Pojem a nové pohľady na marketing. Analýza určujúcich faktorov trhu s investičnými tovarmi a celkami a ich vplyv na marketingový mix.