[Faktory a determinanty podnikateľského prostredia jednotného európskeho trhu] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá podstatnými charakteristikami trhového priestoru Európskej únie. Je výsledkom výskumného projektu VEGA č. 1/0251/08 Skúmanie faktorov a determinantov podnikateľského prostredia a marketingové stratégie pre slovenské podniky na jednotnom trhu EÚ s podporou špecifického marketingového inštrumentária.