[Základy balenia tovaru] - Kajánková, Katarína
Recenzia na publikáciu, ktorá poskytuje informácie, ktoré sa týkajú všetkých častí "života obalu", počnúc odpoveďami na všeobecné otázky obalovej techniky cez obalové prostriedky a proces balenia, končiac nakladaním s obalovou technikou vrátane ekologickej bilncie.