Transpozícia smernice o audiovizuálnych mediálnych službách - Laššáková, Ivana
Právna úprava vykonávania činností televízneho vysielania a jej rugulácia v členských štátoch Európskej únie pod názvom Smernica o televízii bez hraníc (Television without Frontiers /TWF). Vývoj a úpravy regulačného rámca smernice Európskeho parlamentu a Rady 2007 / 65 / ES. Legislatívne zmeny a zavádzanie nových pojmov. Transponovanie smernice o audiovizuálnych mediálnych službách do právneho poriadku Slovenskej republiky.