Seriál : Kapitolky z kolektívneho investovania - Pilch, Ctibor, 1957-
Dohľad nad finančným trhom . Problematika dôchodkovej reformy. Investičné limity v dôchodkových fondoch. Zákazy investovania majetku dôchodkových fondov. Dohľad nad DSS a systém kontroly.