Seriál : O riadení úverového rizika - Pilch, Ctibor, 1957-
Chápanie rizika a rozdiel od neistot. Riziká v bankovom podnikaní. Podnikateľské riziko. Proces riadenia rizika. Základné riziká, typické pre podnikateľské činosti.