Preťažené cesty svetových metropol rieši metro - Adamčíková, Zdenka
Metro - riešenie pre prehustenú a životné prostredie zaťažujúcu cestnú dopravu. Systémy metra určené predovšetkým na prepravu cestujúcich, ale aj pre nákladnú dopravu. Najvyťaženejšie systémy metra vo svete. Najvyťažanejšie systémy metra v Európe. Metro ako umelecký skvost. Zaujímavé metrá sveta.