Informační podpora logistického řízení ve stavebních firmách - Lukoszová, Xenie
Logistické informačné systémy v stavebných firmách. Uplatnenie logistických informačných systémov vo veľkých stavebných firmách. Uplatnenie logistických informačných systémov v malých stavebných firmách. Systémy ERP v stavebných firmách. Možnosti využitia logistických informačných systémov na báze metódy MRP II v stavebných firmách.