Współpraca transgraniczna drogą do zwiększenia konkurencyjności i innowacyjności wschodniej Słowacji oraz województwa podkarpackiego - Mizla, Martin, 1955-
Poľsko a Slovensko - krajiny so spoločnou hranicou, podobnou kultúrou, prírodou a ekonomikou. Spolupráca medzi regiónmi a možnosti jej financovania.