Stellungnahme des Arbeitsgebers bei der Bewertung ihrer Arbeitnehmer - Gábor, Vladimír
Hodnotenie zamestnancov - integrálna súčasť každého systému riadenia podniku. Výsledky výskumu zameraného na pravidlá hodnotenia zamestnancov, kritériá a časový interval hodnotenia výkonu zamestnancov.