Skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa - Gejdošová, Slavomíra
Dohoda o skončení pracovného pomeru. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Aké sú zákonné výpovedné dôvody. Zákaz výpovede. Neplatnosť skončenia pracovného pomeru. Hromadné prepúšťanie. Príklady z praxe.