Holding ako forma podnikania európskej spoločnosti - Harumová, Anna, 1955-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho článku o holdingovom podnikaní. Zjednotenie pravidiel pre riadenie a fungovanie spoločností v európskej zóne. Stanovy európskej spoločnosti (SE) a právne aspekty spájania podnikov. Slovensko v nevýhode (nemáme zákon o holdingu). Právna úprava holdingu v Českej republike.