Informačné technológie v kontrole daní sa volajú EDP - Burák, Emil
Ako správne rozumieť elektronickému auditu. Správne rozlišovanie pojmov ERP a EDP. ERP = Elektronická registračná pokladnica (zákon číslo 289/2008 Z.z. o používaní ERP). EDP = Elektronic Data Procesing, typ analytického softvéru. Tripartita vedomostí profesionálvych audítorov. Zložitosť informačného systému a využitie informačných technológii pri kontrole a audite.