Prieskum uplatňovania ECTS v doktorandskom štúdiu na univerzitách v SR - Lesáková, Dagmar, 1949-
Salzburské princípy pre doktorandské štúdium. Kľúčovým komponentom tretieho cyklu vzdelávania je rozvoj poznatkov na báze originálneho výskumu. Organizácia doktorandského vzdelávania v členských krajinách Bolonského procesu. Diverzita doktorandského štúdia v Európe. Uplatňovanie kreditového systému v 3. stupni štúdia v SR. Doporučenia vyplývajúce z prieskumu.