Zhodnocovanie a recyklácia odpadu z plastov - Marsová, Eva
Slovenská technická norma STN ISO 15270 Plasty - pomoc všetkým zainteresovaným stranám v priemysle plastov pri vývoji trvalo udržateľnej globálnej infraštruktúry zhodnocovania a recyklácie plastov a trvalo udržateľného trhu pre zhodnocované plastové materiály a z nich vyrobené výrobky. Medzinárodná norma má poskytnúť cenné východiská, ktoré sú všeobecne platné nezávisle od konkrétneho zákonodarného alebo regulačného rámca na zhodnocovanie a recykláciu plastov. Popis jednotlivých kapitol normy.