Prospertita a cesta knej - Burák, Emil
Pojem a význam prosperity v širšom i užšom zmysle slova. Desatoro ľudskej, individuálnej prosperity. Prosperita a sebarealizácia. Bohatstvo skutočných hodnôt. Kvalita žitia a bytia, materiálne a duševné blaho. Hodnotné ciele činorodého človeka.