Nezdravé potraviny - Horníková, Adriana
Kampaň za pozastavenie nesprávnej potravy deťom. Pandémia obezity. Reklama a potraviny. Projekt FUTUREFOOD6. Potravinové doplnky/aditíva, ktorých je lepšie sa vyvarovať.