Vybrané aspekty ocenenia a evidovania duševného vlastníctva - Matušovič, Martin
Špecifiká oceňovania duševného vlastníctva. Evidenčné aspekty duševného vlastníctva. Duševné vlastníctvo v podnikovej evidencii.