Testovanie vedomostných úrovní cudzieho všeobecného a odborného ekonomického jazyka pre bakalárske štúdium na EU v Bratislave v prostredí Moodle - Seresová, Katarína, 1967-
Nový systém testovania vstupných vedomostných úrovní študentov zavedený na Ústave jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave s cieľom vytvoriť objektívny, spoľahlivý a flexibilný spôsob zaraďovania študentov do kurzov druhého cudzieho jazyka bez účasti učiteľa. Využitie prostredia Moodle, do ktorého bol aplikovaný vybraný typ testu. Zjednodušenie a zdokonalenie systému testovania študentov, ktorý však priniesol aj určité problémy.