Meranie výkonnosti holdingu - Harumová, Anna, 1955-
Strategické východiská merania výkonnosti holgingu. Základné prístupy k meraniu výkonnosti holdingu. Systémy merania výkonnosti holdingu. Ilustračný príklad.