Interkultúrne aspekty v predmetoch nového študijného programu "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Helmová, Milena, 1954-
Potreba ovládania cudzích jazykov v súčasnosti ako jeden z predpokladov nadväzovania kontaktov medzi národmi. Hlavné poslanie nového študijného programu na Ekonomickej univerzite v Bratislave - poskytnúť kvalitné vzdelanie, ktoré zahŕňa výborné ovládanie dvoch cudzích jazykov, interkultúrnu komunikáciu, základy ekonómie, práva a vybraných spoločenských disciplín.