Prezentácia učebnice: Sprache im Alltag - Ein Konversationsbuch für Fortgeschrichttene, Überbeitete Neuauflage autori: Zdenka Kanisová - Manfred Richter - Kanisová, Zdenka
Učebnica konverzácie obsahuje 19 tematických okruhov, ponúka texty a komunikatívne orientované cvičenia na získavanie komunikatívnych stratégií, zručností a kompetencií. Učebnicu možno používať na vysokých školách, jazykových školách, jazykových kurzoch.