Kríza v agropotravinárskom komplexe si vyžaduje systémové prístupy a riešenia - Nemec, Stanislav
Kríza v agropotravinárskom komplexe. Návrhy opatrení zamerané na obnovenie domáceho dopytu a využitie produkčných kapacít v poľnohospodársko-potravinárskom priemysle. Ceny poľnohospodárskych komodít v členských krajinách EÚ. Problémy potravinárov a spracovateľský priemysel. Spolupráca dodávateľsko-odberateľských vzťahov.