Wirtschaftsdeutsch im Handel - Flochová, Eleonóra
Prezentácia modernej učebnice pre pokročilých študentov a jej postavenie v štruktúre vyučovania odborného nemeckého jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Obsah, nosné ciele učebnice. Návod pre vyučujúcich, ako efektívne využiť odborný text v dennom i diaľkovom štúdiu.